Povežite se sa nama
info@ceratravel.com
+381 11 322 44 62

iTEP test centar

itep studentiiTEP test je najfkeksibilniji i po ceni najpovoljniji test. Prijava na test, uplata istog i rezultat- sve to od 5 do 7 dana. Vreme polaganja fleksibilno, prati vašu potrebu. Istestirajte se, da bi ste bili spremni za izazov svake vrste. Test je vrlo interesantan, suštinski kvalitetan, raznovrstan, bezstresan. Vaš nivo znanja se naizgled lagano prikazuje i podiže samopouzdanje,  pa kako god uradili test. Efekat je jedinstven.

iTEP   je inovativan  test, specijalno dizajniran da testira jezičke veštine potrebne za različite svrhe, procene znanja, dokaza  istog prilikom upisa u sredje škole, fakultete. Potreban je i  kao dokaz znanja jezika za rad u svetskim multinacionalnim  kompanijama ili potreban nivo engleskog  jezika u državnim organima svih zemalja sveta. iTEP test je  prihvaćen od strane nekoliko stotina američkih koledža, univerziteta i srednjih škola.  Relevantan je test za prijem na školovanje i studije. Broj onih koji se odlučuju za korišćenje iTEP testova,  raste  konstantno. iTEP test   je u  period od  2009. – 2010. God.,  izabran od Kolumbijske vlade kao neophodan  test engleske stručnosti zaposlenih i stanovništva – u cilju podizanja novoa znanja  i korišćenja engleskog  jezika kao i  privlačenja  stranih investicija u zemlju. iTEP test  je izabran od vlade Saudijske Arabije,  kao test  velikih razmera  u 2011. i 2012. god.,  u cilju praćenja znanja engleskog i konstantnog rada na podizanju  nivoa jezika globalno.Desetine multinacionalnih kompanija su izabrali iTEP biznis test, kao njihov alat za procenu jezika koji se koristi u regrutovanju, zapošljavanju i promociji svojih kompanija.

iTEP biznis testove koriste kompanije u svim industrijama-od tehnologije do isporuke. iTEP test identifikuje detaljne nivoe stručnosti, tako da male razlike ili poboljšanja mogu da se procene precizno. Meri se svih 5 veština: čitanje, pisanje, govor, gramatika, i slušanje.

Brzo, bezbolno, pristupačnim engleskim testom –  izvršiće se  procena i dobiti rezultat. iTEP je  postavio nove standarde za fleksibilnost polaganja i dostupnosti rezultata u najkraćem mogućem roku. Test traje od 60 do  90 minuta, a rezultati su dostupni u  roku od tri do pet radnih dana. Institut za procenu (ACEI) i akreditaciju saveta za kontinuirano obrazovanje i obuku (ACCET) prepoznaju iTEP kao efikasno sredstvo procene  intenzivnog  engleskog  znanja.

Cera Edu, Travel & Consulting je ovlašćen iTEP test centar u kome se obavlja testiranje, u Dečanskoj 4, u centru grada na terazijskom platou na jednom od ulaza u Čumić District.

Radno vreme: pon – pet od 09,00h  do 17,00h

                            sub od 09,00h do 14,00h

                           tel. 011/322-44-62 (6 linija), info@ceratravel.com